страйкбольна гра Вартові лісу

Запис на гру “GUARDS OF THE FOREST”

Запрошуємо всіх бажаючих на гру «Вартові лісу», що відбудеться на полігоні «Цунів» коло селища Городок Львівської області. Організаторами гри виступають ГК «Strikeshop», ГО «Добровільне Формування Городоцької Територіальної громади» та UNAF.

Канва гри передбачає рольовий елемент. Гравцям пропонується обрати з двох сторін: «вартових лісу» – місцевий малочисельний народ, що воює за незалежність та «імперії АТА» – агресивної імперії, що веде політику поневолення та викачування ресурсів. На грі будуть розгорнуті штаби обох сторін. «Вартові лісу» (GUARDS OF THE FOREST) передбачають використання об`єднаних правил страйкболу 2020 року з доповненнями.

  • Місце проведення гри: с. Городок, Львівська область, полігон «Цунів»;
  • Час заїзду: 12.05.2023 з 18:00;
  • Початок гри: 13.05.2023 о 08:00;
  • Закінчення гри: орієнтовно 19:00;
  • Обід відбувається під час гри без зупинки ігрового процесу;
  • Запис на гру за телефоном 068 233 75 67.

Ігрові механіки:

Захоплення штабу:

Повноцінним захопленням штабу вважається лише тоді, коли оборона штабу буде знищена повністю (в середині штабу не лишилось боєздатних гравців). Утримувати позиції на ворожому штабі заборонено. При ураженні Командира сторони, той одягає на голову пов’язку “мертвяку” та відходить від штабу на безпечну відстань. Коли ворожа сторона покидає штаб, командир має право повернутися та продовжити виконання завдань не раніше, ніж за 5 хв.

Поранення:

Гравець повинен відігравати поранення, а саме: може кликати на допомогу побратимів, переповзти у безпечне місце, накласти турнікет. При поранені забороняється стояти в повний ріст, швидко пересуватись по місцевості, будь-яким чином продовжувати бій.

Респаун:

Для кожної сторони буде визначене місце на карті, огороджене кіперною стрічкою та позначене прапором. Вихід з респауну – кожні 20 хвилин (10:20,10:40,11:00 і так далі).

Реєстрація на гру відбувається за телефоном: 068 233 75 67

Leave a Comment