18 травня у Холодному Яру, відбулася – Dyka Gonka

18 травня у Холодному Яру, що у Черкаській області, відбулася важлива для всіх українців подія – Dyka Gonka. Це була захоплююча подія під час якої організатори забігу з перешкодами відкрили спеціальну банку для збору коштів на потреби воїнів 93-ї окремої механізованої бригади, яка взяла назву на честь легендарної місцевості, сповненої сили, патріотизму та історії.

Благодійний забіг Dyka Gonka – це не просто гонка, це захопливий виклик, де кожен крок, кожна перешкода – це наближення до досягнення мети.
Група компаній Strikeshop стала спонсором заходу. Ми вдячні за пропозицію стати учасниками події, яка наближає перемогу. Участь кожного з нас, робить такі заходи можливими, а добру справу реалізованою на всі 100%.

На час забігу ми створили унікальну арену для усіх хто хотів долучитися до airsoft. Ми прагнемо розширити спільноту airsoft напрямку та сприяти його популяризації в Україні. Разом ми робимо airsoft доступним та захоплюючим. Strikeshop – це не просто група компаній, це однодумці, які займаються розвитком та розширенням airsoft спільноти та культури поводження зі зброєю.

Наша мета – відкрити нові горизонти для кожного з вас.

Подібні заходи є важливою складовою у формуванні свідомості та здорової нації.
Будьмо сильними, незламними та єдиними!
Разом до Перемоги!

Leave a Comment