«Знайомство зі зброєю» – тренінг, який додав знань та розуміння ситуації

1 липня на базі Центру підготовки цивільних у Коломиї відбувся тренінг «Знайомство зі зброєю», ведучим інструктором якого став Олександр Потеряйло – голова наглядової ради ГО «Національна Федерація Еірсофту України» . Організаторами заходу виступили Благодійний Фонд Сергія Притули та Громадська Організація «Національна Федерація Еірсофту України ».

Тематика тренінгу зацікавила чималу кількість людей. Його відвідала велика кількість осіб, переважна більшість яких сягнула 18-35 років. Чимало присутніх говорить про те, що тема дійсно актуальна, особливо враховуючи факт, що ми живемо та навчаємося в період війни.

На тренінгу були розглянуті такі питання:

  • юридичні аспекти купівлі та володіння зброєю,
  • основні правила поведінки зі зброєю,
  • класифікація зброї та основні характеристики,
  • детальний огляд гвинтівки Ar-15, АК, гладкоствольної рушниці та пістолету.

Час пролетів дуже швидко, спостерігалася зацікавленість присутніх в процесі звучало чимало питань, які турбують та цікавлять майбутнє покоління. Інтерес був проявлений не лише до теоретичної частини, де розбиралися види зброї, а й до юридичних моментів, цікавили питання покупки, зберігання та володіння. Наразі суспільство має чимало питань на які хотіли б отримати відповіді.

Щодо результату тренінгу загалом можна відмітити, що тематика дуже актуальна, що більше, вона турбує наше населення, тому такі зустрічі потрібні й важливі, особливо в період спротиву нашої країни агресорам. Цивільні особи мають 100% володіти інформацією та знати свої права в даному питанні.

Leave a Comment